【篇 号】:1
【题 名】:Natural bioactive compounds of Citrus limon for food and health
【作 者】:E. González-Molina1, R. Domínguez-Perles1, D.A. Moreno, C. García-Viguera ;
【期刊名全称】:Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis
【文献页码】:Volume 51, Issue 2, 20 January 2010, Pages 327-345
【全文链接】:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0731708509004816【篇 号】:2
【题 名】:Isolation of hesperidin from peels of thinned Citrus unshiu fruits by microwave-assisted extraction
【作 者】:Tsuyoshi Inouea, Shuntaro Tsubakia, Kazunori Ogawab, Kiyotaka Onishic, Jun-ichi Azumaa, , ;
【期刊名全称】:Food Chemistry
【文献页码】:Volume 123, Issue 2, 15 November 2010, Pages 542-547
【全文链接】:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S030881461000508X【篇 号】:3
【题 名】:Flavonoids and Citrus Quality
【作 者】:RUSSELL L. ROUSEFF;
【期刊名全称】:Citrus Nutrition and Quality.,
【文献页码】: December 15, 1980
【全文链接】:
http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/bk-1980-0143.ch005【篇 号】:4
【题 名】:Quantitation of Flavonoid Constituents in Citrus Fruits
【作 者】:Satoru Kawaii, Yasuhiko Tomono, Eriko Katase, Kazunori Ogawa, and Masamichi Yano*;
【期刊名全称】: J. Agric. Food Chem.,
【文献页码】:1999, 47 (9), pp 3565–3571
【全文链接】:
http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf990153%2B【篇 号】:5
【题 名】:黄酮类化合物的提取·分离纯化和含量测定方法的研究进展
【作 者】:郭雪峰; 岳永德;; ;
【期刊名全称】:安徽农业科学, Journal of Anhui Agricultural Sciences, 编辑部邮箱
【文献页码】: 2007年 26期
【全文链接】:
http://tongfang.jstvu.edu.cn/kns50/detail.aspx?QueryID=15&CurRec=1