【序号】:1
【作者】: Otniel Freitas-Silva, Alessandra Teixeira, Flávio Quitério da Cunha, Ronoel Luiz de Oliveira Godoy and Armando Venâncio
【题名】:Predominant mycobiota and aflatoxin content in Brazil nuts
【期刊】Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
【年、卷、期、起止页码】: 2011, Volume 6, Number 4, 465-472,
【全文链接】:DOI: 10.1007/s00003-011-0703-6
【序号】:2
【作者】: Hygienische und mikrobielle Beurteilung von Tattoo- und Make-Up-Farben
Andreas Baumgartner and Sylvia Gautsch
【题名】:Hygienic-microbiological quality of tattoo- and permanent make-up colours
【期刊】:Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
【年、卷、期、起止页码】: 2011, Volume 6, Number 3, 319-325,
【全文链接】:DOI: 10.1007/s00003-010-0636-5
【序号】:3
【作者】 Gulsun Özyurt, Ali Serhat Özkütük and Abdurrahman Polat
【题名】:Capability of the rosemary (Rosmarinus officinalis) extract on the oxidative stability of cooked sea bream (Sparus aurata) during frozen storage
【期刊】:Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
【年、卷、期、起止页码】2011, Volume 6, Number 2, 167-174,
【全文链接】:DOI: 10.1007/s00003-010-0624-9
【序号】:4
【作者】: Nuray Erkan, Şehnaz Yasemin Tosun, Şafak Ulusoy and Gonca Üretener
【题名】:The use of thyme and laurel essential oil treatments to extend the shelf life of bluefish (Pomatomus saltatrix) during storage in ice
【期刊】:Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
【年、卷、期、起止页码】:2011, Volume 6, Number 1, 39-48,
【全文链接】:DOI: 10.1007/s00003-010-0587-x
【序号】:5
【作者】: Bülent Ergönül and Akif Kundakçı
【题名】:Microbiological attributes and biogenic amine content of probiotic Turkish fermented sausage
【期刊】:Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
【年、卷、期、起止页码】:2011, Volume 6, Number 1, 49-56,
【全文链接】:DOI: 10.1007/s00003-010-0584-0